Hva skjer hos oss:

Skillestrek

Vi har ukentlige kvelder med Bingo, Quiz og Pain and Zip, i tillegg til konserter og mye annet moro!
Følg oss på Facebook for oppdatert info.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Ny dato: Jan Dahlen & Wognild Hotel / Smelteverket

Ny dato: Jan Dahlen & Wognild Hotel / Smelteverket

13 feb 2021, 17:00 - 13 feb 2021, 19:00

SmelteverketVulkan 5Oslo,0178 Kart

Saturday Live: Jan Dahlen & Wognild Hotel, presenteres i samarbeid med Norsk Americana Forum.
Jan Dahlen startet med sitt band The Shotgun Riders en alternativ countrybevegelse på Club7 på begynnelsen av 80-tallet. De ga ut live albumet «Dirty denims & hungry hearts» fra Club7 1983. Bandet har siden skiftet besetninger opp igjennom årene for så å forsvinne helt. Jan Dahlen fortsatte som soloartist og har gitt ut 3 soloalbum. I 2006 samlet han igjen nesten hele bandet og lagde en 25-års jubileumsplate «Love and Affection» før han igjen gikk videre som soloartist.
I 2019 innledet han et samarbeid med bandet Wognild Hotel og det er dette bandet han nå har med seg på Smelteverket. Jan og bandet har høstet gode kritikker for sine liveopptredener så møt opp og få med dere denne konserten på Smelteverket
... Se merSe mindre

31 interessert  ·  3 skal
Knut Roppestad and the Rambling Rodgers / Smelteverket

Knut Roppestad and the Rambling Rodgers / Smelteverket

20 feb 2021, 17:00 - 20 feb 2021, 19:00

SmelteverketVulkan 5Oslo,0178 Kart

Saturday Live: Knut Roppestad and the Rambling Rodgers presenteres i samarbeid med Norsk Americana Forum.
"Knut Roppestad slapp i høst det kritikerroste albumet "Drive" med Nashville artisten Kinsey Rose. På Smelteverket stiller han med countryrock-laget The Rambling Rodgers - et fyrrig americana-band som har spilt med Knut og hans låter siden 2013. Det blir original musikk med trøkk og temperament fra et spillesugent og dyktig liveband. Selv om besetningen peker mot et klassisk countryband er det også tydelige spor av blues, gospel og rock her. Foruten Knut er bandet: Stig Karlsen på bass, Asbjørn Husby på trommer, Lene Svaleng Sørensen på sang og Andreas Floer på gitar"
CC: 0,-
Web: knutroppestad.com/
... Se merSe mindre

46 interessert  ·  9 skal
Country Heroes / Smelteverket

Country Heroes / Smelteverket

27 mar 2021, 17:00

SmelteverketVulkan 5Oslo,0178 Kart

Saturday Live: Country Heroes, presenteres i samarbeid med Norsk Americana Forum.

Klassisk countrymusikk. De har gitt utalbumene «Southern Insecurity» og «Honky Tonk Tears». Sistnevnte ble nominert til Spellemannsprisen som årets countryalbum. I 2018 var de nominert som «Best Honky Tonk band» underAmeripolitan Awards i Memphis. De gjorde flere konserter i Austin og Memphis til stor begeistring det året. Albumene inneholder kun egne låter men live spiller bandet flere klassikere fra gullalderen.

Jørund Vålandsmyr: Vokal og gitar
Daniel Vidarson Gullien: Gitar og vokal
Bjørn Haglund: Trommer og vokal
Tore Blestrud: Pedal steel
Ivar Brynhildsen: Bass
... Se merSe mindre

122 interessert  ·  10 skal
Tofte / Smelteverket

Tofte / Smelteverket

17 apr 2021, 17:00

SmelteverketVulkan 5Oslo,0178 Kart

Saturday Live: Tofte, presenteres i samarbeid med Norsk Americana Forum.

Olav Tofte ga ut album med eget materiale og deltok på et TV program allerede på midten av -80 tallet. På siste halvdel av -90 tallet drev Olav og kona Torill bandet «Don’t mess with Alice». Egen musikk ble gitt ut i Norge og på 4 indie labels i USA. I 2001 ble bandnavnet byttet til «Tofte» da deres album «Mystery train» ble lansert, hvor bl.a. Bill Booth, Trond Nagell Dahl og Lars Håvard Haugen medvirket. Så tok paret en pause fra musikken. I 2016 ga Torill og Olav ut et album med kristne tekster, sammen med datteren Pernille (vokal) og svigersønn Henning (trommer) og 2 andre kamerater (bass og gitarer). I 2017 spilte Torill og Olav inn 3 egne låter i Nashville, med noen av de beste musikerne der. Som resulterte i flere indielabels utgivelser i USA. I 2019 fikk paret en distribusjons- og promotionavtale med et lite plateselskap. Og i 2020 spilte Torill og Olav inn et nytt album – «Coming home) - i Kleiva studio, med 3 av The Salmon Smokers – Freddy Holm (produsent og multimusiker), Eivind Kløverød (trommer) og Finn Tore Tokle (bass). I tillegg synger datteren Pernille lead på 2 av låtene i tillegg til harmony vocals. De svært ulike låtene på albumet, er hentet fra Olavs katalog fra 1985 – 2020.
... Se merSe mindre

36 interessert  ·  3 skal