Jul på Smelteverket

Skillestrek

Velkommen til en stemningsfull førsjulstid ved Akerselvas bredd, hvor jul, live musikk, underholdning og smaker står i fokus. Smelteverket passer perfekt for deg som vil invitere med vennegjengen, studiekameratene eller kollegaene på en hyggelig aften med julemat, juleøl og god underholdning. Vi tilbyr egen julebordsmeny for større grupper, og er dere et par stykker, eller en liten gjeng som bare er på utkikk etter en stemningsfull kveld så er dere velkomne til å nyte vår faste gastrotapas-meny sammen med noe godt i glasset. Vi tilbyr også gratis underholdning (nesten) hver dag.

dansere
Julemeny

Maten serveres "family style" ved bordet eller som buffet. 

Gravet laks
Sennepsaus, syltede grønnsaker, lakserogn, krutonger, foccacia og aioli

Sprøstekt ribbe fra Innherred
Ribbesky, rødkål og tyttebær

Julepølser og grov medister
Bakte epler og løk

Bakte småpoteter fra Bjærtnes & Hoel gård
urtesmør

Dessert: Bûche de Noël
Fransk julekake med vanilje, sjokoladekrem, syltet frukt, hasselnøtter og akevitt.

 

Menyen må forhåndsbestilles. Send en epost til christian@skagstind.no.

Book julebord

Inviter med gjengen på byens kanskje triveligste julebord, med eller uten underholdning.

Kombiner julebordet med musikkbingo, quiz eller live musikk. Det er også mulig å "bare" gå for mat, drikke og godt selskap. Se vårt faste aktivitetsprogram HER

Vi tar imot julebordbookinger for grupper på 8 personer og mer, da får dere servert vår julemeny og kan nyte eventuell underholdning/aktivitet gratis. 

Vil du booke julebord? Send en epost til christian@skagstind.no med ønsket dato og antall gjester, så svarer han deg i løpet av kort tid. 

Underholdning

Vi teller ned til jul med et bredt utvalg aktiviteter og underholdning i november og desember. 

Smelteverket tilbyr et fast program i november og desember som du kan se her, utover det blir det også eget juleprogram: 

  • Juleølsmaking med Oslo Brewing Co, torsdag 11. nov. 
  • Sunnas julemusikk-bingo, lørdag 18. des
  • Saturday Live hver lørdag
  • Julequiz
  • Julemeny hver dag (må forhåndsbestilles)
  • Julestemning hver dag 

Gavekort

Hva gir man til en som ikke ønsker seg noe, eller en som allerede har alt? Da gir man en skikkelig hyggelig Oslo-opplevelse. 

Ved å kjøpe vårt gavekort gir du den heldige mottaker muligheten til å oppleve Smelteverket - og Oslo - på sitt beste. Gavekortet kan brukes på mat og drikke på Smelteverket, men også på 9 andre aktivitetsbaserte barer og spisesteder i Oslo sentrum. Dette er den perfekte gaven til den som egentlig ikke ønsker seg noe, men som likevel fortjener en god opplevelse.

øl (1)