Om oss

Skillestrek
ÅPNINGSTIDER

Sommer: 

Stengt i juli, vi åpner dørene igjen i midten av august. 

LOKALET

Rett langs elva

Smelteverket ligger rett langs Akerselva, i kjelleren av Mathallen på Vulkan i Oslo. Inngang finner du på hver side av restauranten, en fra brua og en fra innsiden av Mathallen.

Området og bygget var opprinnelig et jernbaneverk og interiøret i restauranten gjenspeiler nettopp dette. I dag er Smelteverket en lang, rustikk venue som serverer mat, drikke og underholdning. Smelteverket er en gastropub med yrende liv som serverer tapas og et bredt utvalg av øl på både tapp og på flaske. Maten er en krysning av smaker fra ulike deler av verden og mesteparten av ølet er norskprodusert mens du også får flere ulike utenlandske typer.

Så og si hver dag avholdes det arrangementer på Smelteverket, alt fra musikkbingo til quiz, filmkvelder, konserter, kjøkken «take-overs» og listen fortsetter.

Vi holder åpent 6 dager i uken og kan i tillegg brukes som et venue for workshops, pressekonferanser, lanseringer og private arrangementer. Her finner du mer info om dette.

HÅNDBRYGGET ØL

Herlig mat og underholdning

Smelteverket har et av Oslos beste utvalg av håndbrygget øl på tapp og et bredt utvalg av importert og lokalt øl på flaske. I tillegg til en solid base av velkjente favoritter har vi alltid nye spennende øltyper. Vår meny er inspirert av vår kjærlighet til mat og de ulike stedene bemanningen har vært bosatt. Menyen består av «sharing plates» som gir en sosial spiseopplevelse. Selvfølgelig passer all maten vår ypperlig sammen med øl!

Vi tilbyr også et bredt utvalg av underholdning på ukentlig basis, fra pub-quiz, til konserter, stand-up og mer. Smelteverket er den perfekte plassen for gjenforeninger, sitte ned med kollegaer og møte nye mennesker.

 

HER FINNER DU OSS
KONTAKT OSS

Har du spørsmål eller ønsker å booke Smelteverket til ditt arrangement?

Ta kontakt: guro@skagstind.no

Du kan også kontakte oss på Facebook når som helst!