Om oss

Skillestrek
ÅPNINGSTIDER

SOMMERSTENGT: 02.07-07.08

 

Normale åpningstider:

Man: Stengt

Tirs-fre: 17.00-00.00

Lør: 16.00-sent

Søn: Stengt

LOKALET

Rett langs elva

Smelteverket ligger rett langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen på Vulkan i Oslo. Inngang finner du på hver side av stedet, en fra brua og en fra innsiden av Mathallen.

Området og bygget var opprinnelig et jernbaneverk og interiøret på Smelteverket gjenspeiler nettopp dette. I dag er Smelteverket en lang, rustikk venue som serverer drikke og underholdning. Her finner du et bredt utvalg av øl på både tapp og på flaske. 

Så og si hver dag avholdes det arrangementer på Smelteverket, alt fra musikkbingo til quiz, filmkvelder, konserter, kjøkken «take-overs» og listen fortsetter. Lokalet er også hyppig brukt til møtevirksomhet og dagsarrangementer. 

Vi holder åpent 5 dager i uken og kan som nevnt i tillegg brukes som et venue for workshops, pressekonferanser, lanseringer og private arrangementer. Her finner du mer info om dette.

HÅNDBRYGGET ØL

Herlig mat og underholdning

Smelteverket har et av Oslos beste utvalg av håndbrygget øl på tapp og et bredt utvalg av importert og lokalt øl på flaske. I tillegg til en solid base av velkjente favoritter har vi alltid nye spennende øltyper. 

Vi tilbyr også et bredt utvalg av underholdning på ukentlig basis, fra pub-quiz, til konserter, stand-up og mer. Smelteverket er den perfekte plassen for gjenforeninger, sitte ned med kollegaer og møte nye mennesker.

HER FINNER DU OSS
KONTAKT OSS

Har du spørsmål eller ønsker å booke Smelteverket til ditt arrangement?

Ta kontakt: daniel@skagstind.no

GJENGLEMT?

Har du glemt igjen noe på Smelteverket? Send mail til barsjef@smelteverketoslo.no