Reserver bord

Skillestrek

Vi tar imot selskaper på opp til 200 personer.*

RESERVASJON

Det er lurt å reservere bord på forhånd, uansett om du bare skal ta en øl med gjengen eller om du ønsker å delta på et av våre arrangementer.

Bruk vårt bookingskjema for å reservere bord for opptil 12 personer.

Over 12 personer? Kontakt martin@skagstind.no så ordner vi en avtale.

Musikkbingo eller quiz?
Siste mulighet for bordreservasjon på onsdagens pubquiz er kl. 17.30, og siste mulighet på tirsdagens musikkbingo er kl. 18.30 – det er ikke mulig å booke underveis i arrangementet. Bordet kan bli gitt videre etter 15 min dersom ingen fra selskapet har dukket opp. 

RETNINGSLINJER

Vennligst les og gjør deg forstått med retningslinjene før du foretar deg en reservasjon.

  • Din reservasjon kan bli satt til høye bord med barstoler. Hvis du ikke ønsker høye bord, vennligst gi oss beskjed.
  • Ved reservasjoner gjeldende kun drikke, kan dere bli gitt plass ved høye bord med barstoler eller ved baren. Hvis dere ønsker et lavt bord, vennligst gi oss beskjed.
  • Ved forsinkelse uten beskjed blir bordet kun holdt av inntil en halv time etter reservasjonstidspunktet. Ved reservasjon av langbord for større selskaper, blir bordene kun holdt av inntil en halv time. Hvis det forekommer mer forsinkelse ved venting på flere gjester ser vi oss nødt til å tildele de resterende plassene til andre gjester.
  • Smelteverket har retningslinjer å følge når det kommer til å ikke overbooke lokalet. Når vi får inn et viss antall reservasjoner, lar vi utvalgte plasser i restauranten stå åpne for gjester som kommer uanmeldt. Vi anbefaler å reservere bord minst en uke i forveien av det ønskede reservasjonstidspunktet.
  • Smelteverket har jevnlig arrangementer hver uke (quiz, live musikk osv.). Vennligst undersøk HER hvilke arrangementer som blir avholdt den aktuelle dagen dere ønsker å reservere bord, eller spør oss om nærmere informasjon. Dette gjelder spesielt hvis dere har spesielle ønsker og ikke ønsker at deres selskap skal bli forstyrret av andre arrangementer. Smelteverket har ikke ansvar for å informere gjester om potensielle arrangementer hvis det ikke har blitt etterspurt av gjesten selv.
  • Vi utfører ikke bestilling ved bordene, dette gjøres i baren av gjesten selv.
  • Aldersgrense hos Smelteverket er 23 år. Aldersgrensen trer i kraft etter kl. 21.00 hver dag.
UTLEIE

Våre lokaler kan også leies til lukkede arrangementer, enten det er private sammenkomster, konferanser eller kickoffs.

Kontakt oss for mer info om priser og leie: daniel@skagstind.no

Les mer om arrangementer på Smelteverket her.